Loading...

Kei Taxi Amersfoort

Schiphol Taxi Amersfoort

Reserveren
Luchthaven Schiphol

Service & Kwaliteit

Schiphol Taxi Nijkerkerveen van of naar Schiphol

Vanuit Nijkerkerveen naar Schiphol voor maximaal 4 personen vanaf €100,-
Vanuit Nijkerkerveen met Taxibus naar Schiphol voor maximaal 8 personen vanaf €120,-

Afhaalprocedure Schiphol

  • Zorg voor een werkende mobile telefoon
  • De chauffeur belt u nadat u geland bent
  • Neem na de bagagehal de lift/roltrap omhoog
  • Ga naar de uitgang van de Vertrekhal
  • Geef de chauffeur door bij welke deur (A-H) u staat
  • De taxi komt op de 2e rijbaan voorrijden
  • Bij geen contact bel: 033-4702050
Ophaalkosten vanuit Schiphol is €5,- extra. U dient 24 uur van te voren uw rit te reserveren!
Let op : Op nationale feestdagen en bij extreme weersomstandigheden vervallen al onze vaste prijzen!
Kan ik ook per PIN of met creditcard betalen?
Pin en Credit card

In bijna alle taxis kunt u met zowel creditcard als met pin betalen. Aangezien nog niet iedere taxi is voorzien van de noodzakelijke apparatuur dient u dit aan te geven tijdens uw reservering.

Betaling per Pin of Creditkaart Amex,Master,Visa,Vpay, Betaalt u een toeslag van €3,-
Schiphol Taxi Amersfoort

De naam Kei Taxi Amersfoort staat garant voor een voordelige dienstverlening

Kei Taxi Amersfoort is een jong en dynamisch vervoersbedrijf dat van mening is dat luxe vervoer ook voordeliger kan. Vandaar dat we onze kosten zo laag mogelijk proberen te houden, om zodoende ook lage tarieven naar u toe te hanteren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte hebt aan extra zekerheid over onze voordelige tarieven. Voor informatie Tel: 033-4702050

033-4702050  Reserveren   

De tarieven voor straattaxi en de opstapmarkt

Wilt u met ons naar buitenland of een andere plaats in Nederland?
Bij ons bestaat altijd de mogelijkheid om vooraf uw ritprijs bekend te maken.

Taxi van of naar Schiphol max.4 personen

Voorwaarden

- De genoemde prijzen zijn niet geldig op nationale feestdagen en extreme weersomstandigheden

- De genoemde prijzen zijn voor max. 4 personen

- De genoemde prijzen gelden van A Naar B (Alléén als u 24 uur vooraf belt)

We rijden ook voordelig naar andere luchthavens. Voor eventuele prijzen kunt u gerust, ons bellen.


Wij zijn ervan overtuigd u altijd van een goed voorstel te kunnen voorzien en hopen u in de toekomst als klant bij Kei Taxi Amersfoort te mogen begroeten.
De voordelen van Kei Taxi Amersfoort op één rij

Voordelige tarieven

Snelle service

24 uur service

Veilig vervoer

Prijsafspraak altijd mogelijk

Schiphol Taxi Amersfoort

Van deur tot deur

Bij een comfortabel en zorgeloos begin of eind van uw reis hoort vervoer op maat, van deur tot deur. Kei Taxi Amersfoort levert deze service aan een groeiend aantal tevreden klanten. Hiertoe behoren, naast particulieren, steeds meer bedrijven, zoals hotels, reisbureaus en rederijen. Uiteraard brengen wij u met alle plezier ook naar uw verblijfplaats in Nederland of buitenland.

Comfortabel vervoer

Het vervoer van en naar Schiphol wordt door Kei Taxi Amersfoort uitgevoerd met ruime auto’s, busjes en stationwagens die voldoende ruimte hebben voor 4 tot 5 koffers. “Zoals u dat wenst”. Om u beter van dienst te zijn vragen we u, om uw schiphol rit op zijn minst 1 dag van te voren te reserveren. Tevens kunnen we ook voordelig voor uw terugreis zorgen.

Betrouwbaar

Met Kei Taxi Amersfoort hoeft u zich géén zorgen meer te maken over vertragingen wat u wel moet doen bij het nemen van de trein. Wij komen minstens 5 minuten voor de afgesproken tijd om uw koffers rustig in te laden.

Voordelig

Kei Taxi Amersfoort is een jong en dynamisch vervoersbedrijf dat van mening is dat luxe vervoer ook voordeliger kan. Vandaar dat we onze kosten zo laag mogelijk proberen te houden, om zodoende ook lage tarieven naar u toe te hanteren.

Algemene voorwaarden Schiphol Taxi Amersfoort

Vluchtgegevens

Vergelijk uw vluchtgegevens met de gegevens die vermeld staan op uw Schiphol Taxi Amersfoort bevestiging. Indien deze gegevens niet met elkaar overeenstemmen, neem dan uiterlijk 24 uur voor incheck- of aankomsttijdstip contact op met 033-4702050.

Actieprijsvoorwaarden

Indien u binnen 24 uur voor vertrek boekt een eventuele wijziging doorgeeft, kunnen wij u niet binnen onze actievoorwaarden vervoeren en is onze vaste prijs niet geldig en betaalt u € 10,- extra.

Vertragingen onderweg

Schiphol Taxi Amersfoort kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegaansluiting mist. Wij zullen alles doen om dit te voorkomen.

Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf is aangemeld. Hiervoor wordt €10,- in rekening gebracht per twee stuks extra bagage. Voor vervoeren van ski’s en surfplanken moet u taxibusje reserveren! Schiphol Taxi Amersfoort is niet aansprakelijk voor het zoekraken van en of schade aan uw bagage.

Annulering

Voor 24 uur voor aanvang van uw eerste rit ontvangt u bij annulering een restitutie van de gehele reissom onder aftrek van 10% administratiekosten. Bij annulering binnen 24 uur ontvangt u geen restitutie. Deelannuleringen bij geboekte retourreizen binnen 24 uur voor aanvang van de eerste rit zijn niet toegestaan.

Vervoersvoorwaarden

Algemene vervoersvoorwaarden en betalings condities voor het vervoer van personen met personenauto’s gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 20 maart 2003, aktenummer 31/2003 door Koninklijk Nederlands Vervoer.

Let op : Op nationale feestdagen en bij extreme weersomstandigheden vervallen al onze vaste prijzen!